TAFELBARBECUE BIJ DE ‘HANG OUT’

IEDEREEN Z’N EIGEN CHEF!

De wereldberoemde tafel-BBQ bij de Hang Out Beachbar mogen onze gasten zeker niet missen! Door middel van een minitafelgrill is iedereen z’n eigen chef! Er is een ruime keuze uit verse vis (meestal ’s morgens pas gevangen!), hamburgers, biefstuk, kip, salades, groenten, broodjes, en verschillende sauzen. 

ZICHT OP DE AZUURBLAUWE ZEE

Door de gastvrije bediening voelt het meteen als thuis. De Hang Out Beachbar schenkt veel verschillende (lokale) bieren, wijnen, cocktails (proef de mojito’s!), likeuren, smoothies, frisdranken en uitstekende koffie’s! Livemuziek of DJ’s zorgen voor achtergrondmuziek, wat de ongedwongen sfeer van deze topstrandbar benadrukt. De Hang Out is gelegen aan de tropische lagune genaamd Lac Bay en heeft een eigen zandstrand voor de deur. Overdag is het hier heerlijk liggen en kijken naar de windsufers die hun nieuwste ‘tricks’ vertonen op het water, of natuurlijk zelf een duik nemen in de azuurblauwe zee. Door de vrijwel constante passaatwind kun je hier heerlijk afkoelen tijdens de warme middagen op Bonaire.

WERELDKAMPIOENEN WINDSURFEN

Overdag kunnen onze gasten hier zitten en kijken naar de freestyle (wereldkampioen!) windsurfers die al hun nieuwe trucs laten zien op het water, of natuurlijk een duik nemen in de ondiepe lagune. Door de vrijwel constante wind kun je hier heerlijk afkoelen tijdens de hete middagen op Bonaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *