ONZE VIJFPERSOONSKAMER

Villa Aventura op Bonaire heeft 6 geweldige slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers, voor vijf personen. De ideale indeling derhalve voor grote groepen – Aventura kan maximaal 17 gasten herbergen – waar bijvoorbeeld een gezin met kinderen bij zit. Overigens hebben alle slaapkamers een kleine koelkast, bestek en servies en een waterkoker, dus maximale privacy is sowieso gewaarborgd, ook al zal de villa altijd maar aan één partij verhuurd worden.

Uiteraard is er een zwembad bij de villa en er is gratis parkeergelegenheid, gratis Wi-Fi en airconditioning. We bieden verder HOGE LAST-MINUTEKORTINGEN voor de 20 nachten volgend op de boekingsdatum, er is geen servicecharge. De toeristenbelasting voor het eiland bedraagt $ 5.50 pppn voor gasten van 12 jaar en ouder, behalve voor mensen met een sedula (zeg maar de lokale verblijfsvergunning, of ingezetenebewijs.

Het vijfpersoonsappartement is gesitueerd op de begane grond, met drie slaapkamers, twee badkamers met toilet en een fraai terras naast het zwembad. Je kunt HIER beschikbaarheid en prijzen van de villa checken en uiteraard eventueel direct boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *