DRIE REDENEN OM VOOR AVENTURA TE KIEZEN

REDEN #1: ONZE LOCATIE

Aventura is een zeer sfeervol ingerichte villa met diverse kenmerken van die typisch Bonairiaanse architectuur, zoals de oranje dakpannen en de Caribisch-gele muren. Door de tropische tuin met palapa’s en het zwembad, wanen onze gasten zich in een ware oase van rust. Doordat Aventura op een steenworp afstand van de Caribische zee ligt, is het turqoiseblauwe water met intieme witte zandstrandjes, waar onze gasten heerlijk kunnen zwemmen en snorkelen, altijd ‘om de hoek’. Verder liggen het kitesurfstrand Atlantis (10 minuten rijden), de Hang Out Beachbar, waar je kunt windsurfen in de mooiste lagune van het Caribische gebied (ook 10 minuten rijden) en de ‘hoofdplaats’ (van een stad is nauwelijks sprake) Kralendijk, op relatief korte afstand van Aventura.

REDEN #2: ONZE SERVICE

Wij vinden samen met onze beheerder Sunwise, erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en het enorm naar de zin heeft. De gastvrouwen en -heren van Sunwise verzorgen een geweldig verblijf, waarin het aan service zeker niet ontbreekt. Dit houdt onder meer in dat zij altijd klaar staat om vragen te beantwoorden, de gasten verder te helpen en te zorgen voor een relaxte, ongedwongen sfeer.

REDEN #3: JOUW AVONTUUR

Je verblijf bij Villa Aventura zal er een zijn die je je voor altijd zult herinneren en naar terug zult verlangen. De mensen van Sunwise boeken graag allerlei avontuurlijke excursies en trips voor je en ze hebben afspraken met allerlei organisaties over te verlenen kortingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *