Aventura Bonaire

We staan voor je klaar!
over ons

Aventura Bonaire: over ons

Roy en Yuni zijn jong, gedreven en zeer goed bekend met Bonaire. Roy heeft na een aantal jaren in Amsterdam gewoond te hebben, het koude Nederland verruild voor het warme Bonaire, waar hij ook is opgegroeid. Door zijn 10-jarige ervaring in de horeca is hij een echte gastheer te noemen.
Yuni komt oorspronkelijk van Curaçao en na tien jaar in Nederland gewoond te hebben, heeft hij nu zijn Antilliaanse roots weer opgezocht op Bonaire. Door zijn achtergrond als sociaal-pedagoog weet hij precies wat de gasten van Aventura nodig hebben. Yuni en Roy zijn vanwege hun historie uitstekend bekend met de Bonairiaanse en Antilliaanse cultuur en kunnen hun gasten zodoende goed wegwijs maken op het eiland. Hun hoofddoel is dan ook om hun gasten een zo aangenaam en prettig mogelijk verblijf te bezorgen!

Wat we je kunnen bieden

Vind je Aventura!
Op de Aventura-pagina's op de website van onze verhuurder Sunwise Bonaire, kunt je direct op beschikbaarheid zoeken en de beste tarieven krijgen (inclusief een last-minute-aanbieding voor de 20 nachten volgend op de boekingsdatum!) en eventueel direct boeken. Mochten er vragen zijn, dan zullen Sunwise of de resortbeheerders van Aventura deze graag beantwoorden.

Boek Aventura via Sunwise Bonaire
Ons verhaal, ons doel
De gastheren van Aventura, Roy en Yuni, staan elke dag van de week klaar om hun gasten te ontvangen! Zij streven naar een onvergetelijke, unieke ervaring voor de vakantiegangers, waarbij zij in al hun vakantiebehoeftes worden voorzien. Zij schromen niet om, naast hun uitgebreide basisservice, out-of-the-box te denken en handelen. Hun basisservice bestaat uit: een ontbijt afgestemd op ieders wens, variërend van vers fruit, smoothies, sappen, warme broodjes, diverse beleg, pannekoeken, lokale pastechi’s et cetera. Iedere kamer beschikt verder over een koelkast en elke dag worden er schone badlakens uitgegeven. Yuni en Roy staan hoe dan ook altijd voor hun gasten klaar voor hulp of eventuele vragen.

Waarom kiezen voor Aventura

Onze locatie

Zowel het Sorobongeied (windsurfen, de Hang Out Beachar) en Kralendijk liggen op slechts enkele autominuten

Lees verder
Onze service

We zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt door het aanhouden van een hoog serviceniveau

Lees verder
Jouw avontuur

Beleef het onvergetelijke avontuur op Bonaire, zowel ter land als op of in de glasheldere zee

Lees verder